Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en blank spegelbild

En blank spegelbild
En stilla vattenyta
Ett fönster
Ett fängelse
tiden flyter
från
mig
mot
dig
Gatan med folk
dem ser den inte
ser inte dig
jag ser dig
jag ser alltid dig även när du inte är med mig
leendet
från dig mot mig
tiden står stilla när du ler
tiden flyter
en stilla vattenyta
en blank spegelbild
ett fönster
ett fängelse
Ett fängelse som fängslar min kärlek till dig
Ett fängelse som förbjuder mig att säga till dig
att jag älskar dig
som tänker
hur kunde det bli såhär
den person jag en gång föraktade
blev till den som får mitt hjärta
att slå fortare varje gång du ser på mig
En blank spegelbild
En stilla vattenyta
Ett fönster
Ett fängelse




Fri vers (Spoken word/Slam) av Leo Saraiva Leao
Läst 218 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-03-29 21:31



Bookmark and Share


  Julia Vivvi
så vacker!
Jag gillar hur du delat upp meningarna som ger en dramatisk touch till dom vackra orden.
Älskar slutet och det där om att vara fängslad av sina egna känslor
Kram
2011-03-29
  > Nästa text
< Föregående

Leo Saraiva Leao