Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Le föra bara en sekund

Vaför ler du inte mot mig?


Jag ler ju mot dig
Snälla le
bara för en sekund kan du le

du kan låsas att allt är bra




Att det mörka har åkt bort att det inte finns mer


Bara för en sekund

kan du väl ta av dig masken som sitter så hårt limmad mot din hud


Bara för en sekund kan du glömma


glömma

skriken
blodet
lukten
bara för en sekund kan du sluta ögonen och drömma


drömma att

skriken
blodet
lukten

INTE FINNS
för de finns inte längre


Skriken har för längesen tystnats

blodet har frätts bort


lukten har man vädrat ut i universum genom atmosfären

så bara för en sekund kan du tro att det inte hände


för bara en sekund kan du le mot mig

igen




Fri vers (Spoken word/Slam) av Leo Saraiva Leao
Läst 254 gånger
Publicerad 2011-05-15 14:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Leo Saraiva Leao