Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag tog ett självständigt beslut

Jag är en tivielaktig figur
Jag vet hur du ser ut i inga kläder
För jag vet allt om dig
Du sa dina hemligheter för mig när
Vi stod i fönstret bara du och jag
Bakom ett hörn står döden på lur
han tar mig när han vill
Vi stod i fönstret bara du och jag
Du stal min blick
Jag höll en hand då
Jag tömde mitt rum på tonårstankar
som du sa till mig
När vi stod i fönstret
Jag tog ett självständigt beslut
Du gick din egen väg
Du är någon annan nu
Jag vet hur du ser ut i inga kläder
Och jag gick min egen väg




Fri vers (Spoken word/Slam) av Leo Saraiva Leao
Läst 220 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-09-13 20:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Leo Saraiva Leao