Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

aldrig mer

Du är den som berörde mig mest
Du är den som jag grät mest för när du lämnade mig
Du är också den som stack in sin kniv djupast i mig

Alltid kommer du att vara likgiltig för mig
Alltid kommer jag att minnas ditt svek
Alltid kommer du att misstro mig

Aldrig mer låter jag dig rör vid mig
Aldrig mer kommer du vara min vän
Aldrig mer kommer mina tårar falla på grund av dig




Fri vers av Leo Saraiva Leao
Läst 239 gånger
Publicerad 2011-11-27 16:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Leo Saraiva Leao