Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ändå sitter jag här och gråter

du sa att du aldrig skulle göra illa mig
aldrig skada mig på något sätt
men här sitter jag nu
med
tårar som
faller

med öppna sår som blöder
jag berättade
allt för

DIG!
saker som jag ens inte berättar för
mina vänner
jag förklarade allt
för dig
du svarade med att
säga att jag pratade skit

att mina känslor är
skitsnack
att jag vill ha folks medlidande

jag krossar inte
jag hatar inte
föraktar
avskyr
ogillar

ja
hatar inte
krossar inte
det enda jag vill
är att hitta en plats
där jag kan vara
jag
där jag kan sitta och
gråta utan att
göra någon illa
där endast träden hör mina
tårar
falla




Fri vers av Leo Saraiva Leao
Läst 252 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-04-12 13:26



Bookmark and Share


  cilax VIP
Fint skrivet
2011-04-15

    Leo Saraiva Leao
tack tyckte att den kanske var lite lång men men man kan alltid bli bättre tack igen
2011-04-12

  Anna*
Såååå hög igenkänning att det gör ont att läsa!
Kramar om ♥
2011-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Leo Saraiva Leao