Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

förstoppning eller sprutbajs

Jävla helvete
Jag vill inte
känna ingenting
Bara förakt och hat
likgiltighet
i mig nu
Jag vill känna kärlek
även om det innebär att skrikgråta och gå sönder mot väggen i duschen ibland

STORT JÄVLA ELLER

Seriöst
jag vet inte vad som är värst




Fri vers av ylva li
Läst 427 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-03-29 23:27



Bookmark and Share


  Lennart Bång
hårt, gillas!
2011-03-30
  > Nästa text
< Föregående

ylva li