Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

solar plexus

när helvetet skjuter blixtar
och min hjärna
sparkar ut dig ur mitt hjärta
ligger jag paralyserad
jag har blivit skjuten
i solar plexus
that really hit the spot
jag kan bara titta på
med bedrövade ögon
allt är förstört
kan du laga?




Fri vers av ylva li
Läst 198 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-03-30 16:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ylva li