Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

natalie portman har slutat vara vegan

regn sköljer inte bort fula fina bilder
cigarettrök fyller inte tomrum
fågelsång överröstar inte ekon
drömmar är inte verklighet
illusioner måste falla
det var aldrig kommer aldrig vara




Fri vers av ylva li
Läst 251 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-04-12 22:31



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Åh, en beskrivning av min verklighet.
Fin rytm som gör den mjuk att läsa!
2011-04-12
  > Nästa text
< Föregående

ylva li