Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

COMIC SANS

Viktig information till alla patienter
allt är skit
(också det du trodde var säkert)
du kommer gå sönder
din ryggrad kommer knäckas
du kan inte gå

Viktig information till alla patienter
du får inte röka mer
Varsågod
tio tabletter på torsdagar
Kom
så vi kan titta på ditt blod
Åk ingenstans
Vi måste titta på ditt blod

Allt är skit
Allt är skit
allt är skit
Allt är skit
Men visst känns det väl bättre
när vi säger det i comic sans




Fri vers av ylva li
Läst 170 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-03-30 16:59



Bookmark and Share


  Zelogath
Så smärtsamt
Med allt detta våld
Men det ligger sanning i det du skriver
Och jag kunde inte låta bli att reagera på din sista rad
Då comic sans faktiskt är mitt favorit-typsnitt!

Du får en applåd bara för det!
2011-03-30
  > Nästa text
< Föregående

ylva li