Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lilla människa

Du ser på mig med mina och din pappas ögon och jag förstår inte hur ett plus ett kunde bli ett.

Lilla människa.

Man säger att man inte vet vad man har förrän man saknar det.

Men du är motsatsen.

Inte förrän jag hade dig visste jag att det var dig jag saknat.




Fri vers av emilou
Läst 434 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-03-30 09:12



Bookmark and Share


  Peter Olausson VIP
det är sant - och du får mig att minnas mina egna första möten med barnen. Det är underbart!
2011-03-30
  > Nästa text
< Föregående

emilou
emilou