Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vind från sidan

Ord som plötsligt fick mitt allra starkaste att vackla. Aldrig försvagas, men vackla.

En vindpust från sidan som plötsligt får mig ur balans. Skickar vibrationer genom varje nerv. Utan tyngd men ändå som en ångvält.

Så andra ord. Och en förnimmelse av hur allt rämnar. Otänkbart och olidligt. Som rycktes världen undan.

Mitt starka är jag och vi och inget annat kan finnas.




Fri vers av emilou
Läst 174 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-08-21 05:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

emilou
emilou