Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vi är varandra vi är människor tillsammans ingen människa är kan vara människa ensam


tillsammans människa, ensam ingen



det är ingen som lever mig
det är ingen som ser in
i mina ögon

ENSAMHET

in i mig


ingen in i mina ögon
ingen rör vid mig
mina ögons bro har inget fäste


i den älskades blick
mina ögon faller ut
i intet

BROSPANN

ut i intet


min kärleks händer
når ingen
svarar bekräftar upprätthåller

ingen alls




Fri vers av glasa VIP
Läst 214 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-03-30 19:22



Bookmark and Share


  mickech
Kärleken når fram.
2011-06-16
  > Nästa text
< Föregående

glasa VIP