Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

inbördes två



ansikten ihop

ögon

röster

händer

som för och följer

lyssnar och säger

sjunger

människornas varma nära sång







Fri vers av glasa VIP
Läst 228 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-03-30 19:30



Bookmark and Share


  filosofian
Underbart!
2011-03-30
  > Nästa text
< Föregående

glasa VIP