Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dissonans



Smärtan

av att det

inte stämmer




Övriga genrer (Aforism) av Rachel Roth
Läst 381 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2011-03-30 22:32



Bookmark and Share


  Anna*
Destillerat och riktigt snyggt!
2011-03-31

  © anakreon VIP
IBSM-applåd
(I Begränsningen
Syns Mästaren)
Calle
2011-03-31

  Lennart Bång
Applåder! Klockren beskrivning av något inte lika rent
2011-03-31

  Linda CH VIP
En mycket obehaglig känsla som du beskriver så nyanserat. Applåd!
2011-03-31

    ej medlem längre
undrar om det finns något som kan liknas vid den sortens smärta... den går djupare och högre än allt jag känner till.
tack.
2011-03-31

    Mejja
Så innerligt vacker i sin form!
2011-03-30

  Lena Själsöga Keijser
tack
2011-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Rachel Roth
Rachel Roth