Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aldrig tårar

.

Leenden
kan vara
falska

men

Tårar
ljuger
aldrig




Fri vers av Mejja
Läst 450 gånger
Publicerad 2004-07-16 12:09



Bookmark and Share


  Martin VIP
...kanske vore en bra titel på en bra text?
2004-07-16

  Apetass
"Tår av lera?":)

2004-07-16
  > Nästa text
< Föregående

Mejja