Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto 31 mars 2011


TRO PÅ SIG SJÄLV


tänk att det ska vara så svårt
att tro och lita på sig själv
vissa dagar

jag vill inte lyssna till dina ord
när du talar om för mig
vad jag ska göra eller
inte göra
men ändå gör jag det
medvetet eller omedvetet

när du så tystnat
med din predikan
var jag mållös
hade inget svar
vände
och gick min väg

ibland skulle jag vilja
byta plats med dig
se och känna
hur du tänker
se genom dina ögon
kanske jag då kan förstå
vem du egentligen är

men jag gör inte det
behöver inte dig som låtsas
vara min vän
jag är den jag är
så mig kan du inte ändra på


anits 1 april 2011





Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 167 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-04-02 00:15



Bookmark and Share


  ULJO
Att vara sig själv och ingen annan det vinner i längden.
2011-04-04

  arja savela
Jobbigt med folk som inte kan lyssna in andra utan bara mal på om sitt. Du skapar harmoni med dina texter och vill leva i harmoni med naturen, det är beundransvärt!
2011-04-02

  poetryGirl
Var dig själv, det räcker gott
2011-04-02

  Anya VIP
Jaa svårt med sådana människor som kommer innanför skalet på något vis.
2011-04-02

  Bibbi VIP
Vänd Dig bort från all småaktighet!
2011-04-02

  Larz Gustafsson VIP
Lyssna bara på Jesu Ord och gör som Han säger. (Rom 10:17). Människor kan leda oss vilse.
2011-04-02
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP