Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
snart det kanske ut som på fotot i min rabatt


EN SKÖN PROMENAD

solen har inte visat sig
på hela dagen
men det var varmt ute
så jag släppte det jag höll på med
och gick ut

fåglarna sjöng sina vårsånger
i träd och buskar
det gjorde gott i själen
jag stannade såg på dom

skatorna flög fram och tillbaka
med grenar till sitt bo
en kråka flög kraxande
över mitt huvud

snön smälter fort nu
det är skönt
snart är hela min altan snöfri
och sparken
kan jag bära upp på vinden

rabatten börjar bli fri från snö
men jag kommer inte åt den än
när snön ligger kvar på gräsmattan

men det dröjer nog inte länge
för den är borta
och jag kan börja
se vilka växter
som överlevt
den här långa vintern




anits 2 april 2011




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 231 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-04-02 17:48



Bookmark and Share


  Anya VIP
Åhh vad härligt med en upptinad rabatt. Här dröjer det lite till.
2011-04-04

  ULJO
Plockade Tussilago i går, så här är det vår nu.
2011-04-04

  Eva Helene VIP
Så fint, värmande och vårvackert!
2011-04-02

  Bibbi VIP
Tack för lägesrapport i fin form.

Hos mig är i stort sett snön borta nu, tack och lov.
2011-04-02

  Larz Gustafsson VIP
Ja, den har verkligen varit lång.
Skönt att det går åt rätt håll nu, som man brukar säga.
Även jag har varit på promenad.
2011-04-02
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP