Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
snart två år sedan jag tittade på den här lägenheten jag föll direkt, jag kan inte ha det bättre


BYTA UTSIKT

jag har bytt utsikt
många gånger i livet
men aldrig trivts
så bra som just nu

med en lägenhet
på bottenvåningen
inga trappor
en underbar stor altan
att kunna gå direkt ut på
och bara njuta

jag fick höra
att när jag flyttade hit
då skulle jag få frysa

varför?

det förstår jag inte
har aldrig haft så varmt
och skönt
trots att det varit
två riktigt kalla vintrar

en flytt det gör
att jag kunnat rensa bort
allt jag inte behöver
och skänka till den som
behöver det bättre än mig

det är jobbigt att flytta
men det kan vara värt
all möda och alla besvär
när jag kommit på plats
och känner att här har
jag funnit min plats i livet



anits 2 april 2011







Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 230 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2011-04-03 00:09



Bookmark and Share


  Anya VIP
Vad härligt att kunna vara nöjd.
2011-04-04

  Bibbi VIP
Exakt så är min situation också efter min sista flytt.

Lyckliga vi!
2011-04-04

    Yarissa
Härligt och vilken fin bild!
2011-04-03

  Eva Helene VIP
Så fint och med en bild som på pricken illustrerar orden du förmedlar här!
2011-04-03

  Larz Gustafsson VIP
Gläder mig med dig.
2011-04-03

    ej medlem längre
många letar ett helt liv men hittar aldrig hem.... du är välsignad... det är fint och hoppfullt, rogivande, att ta del av dina ord...
2011-04-03
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP