Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I en smekande vind!

I en smekande vind
tiden försvann

känslor som sakta virvlar runt
trängs i mitt hjärta & orsak

Kan ingen annan än mig själv klandra
var färdig, vet att jag inte borde springa

Lämnar allt det som varit




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 360 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-04-04 13:05



Bookmark and Share


  anits VIP
Berörande
2011-04-04

  Lena Själsöga Keijser
ibland är det bra
kupa händer runt stegen
se grodden växa spira
2011-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin