Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förföriska vidunder


Förföriska vidunder
runt mina ben
Som ursinniga eldar
när vatten är en dröm
som rinner längs ruttnande kinder

Jag, en jägare
tärd av tvivlet
Som oändliga vintrar
när våren är en dröm
som för länge sedan lämnat stelfrusna själar

En desperat jakt
utan logik
Som en utsvultens hunger
när mat är en dröm
som plågar förnuftet till vansinnets rand

En dröm om harmoni
i härjade sinnen
Som en sällsam frid
när sagorna blir till verklighet




Fri vers av Alucinari
Läst 244 gånger
Publicerad 2011-04-04 17:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alucinari
Alucinari