Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför liv?

För att få se dig le när tiden smeker ömt,
för att få se dig gråta när den gnuggar jord i dina sår
För stjärnfallet när intimitet når sitt klimax,
för skuggan som föraktar din strävan efter sinnesfrid
För frosten som kommer smygandes om natten
när jordens barn rör sig i ett annat land
För tonerna som tar det som är du till något högre
Nästan som om där finns något mer





Fri vers av Alucinari
Läst 260 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-04-06 00:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alucinari
Alucinari