Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ont om mening


Bottenlöst men i allt närvarande
Det svarta men det enda
Jag har
Att andas som ett ofrivilligt val
När luft är det som kväver
Och ljuset förblindar
Vad är då liv?




Fri vers av Alucinari
Läst 244 gånger
Publicerad 2011-04-04 17:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alucinari
Alucinari