Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi älskar

Det är inte längre de tre stora orden som betyder något,
de vi inte kan säga

Det är de långa nätterna med ihopvirade ben,
de mjuka läpparna i nacken, gelehjärtat du sparat åt mig
och alla de dagar vi saknar varandra.




Fri vers av dansa som dom andra
Läst 319 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-04-04 18:04



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
åh, sköna stunder, av passion o närhet. Väl värt, allt.
2011-09-28
  > Nästa text
< Föregående

dansa som dom andra
dansa som dom andra