Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Firande våren

Vi firar våren
där blåsippor tittar fram
älska med mig!




Bunden vers (Haiku) av Patrik Orion Sten
Läst 239 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-04-04 18:05



Bookmark and Share


  Johan Bergstjärna VIP
Härligt!
2011-04-07
  > Nästa text
< Föregående

Patrik Orion Sten
Patrik Orion Sten