Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inte klar.


Vi

Stör mig inte när jag lär mig att flyga
Lämna mig aldrig att dö

Det finns känslor jag aldrig kommer att tygla
Och andra som sår nya frön

Jag skräddarsyr luften du andas
Och bränner sönder alla sår

Det kommer att ta tid att läka
Det lär ta flera hundra år

Ändå så räddar du mig från allt som har varit jag
Och allt jag skulle bli
...

Min enda sanna önskan var att vi skulle bli



Vi




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av SiriS
Läst 326 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-04-04 20:13



Bookmark and Share


  Niclas Petersson
Snyggt, vackert och berörande. Halvfärdigt eller inte.
Gillar. Mycket.
2011-04-04
  > Nästa text
< Föregående

SiriS
SiriS