Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frustration och skrivkramp

Mina idéer brukar bara bubbla ur mig,
men nu har alla bubblor redan spruckit, och kvar ligger det gamla, redan använda vattnet.
Om ens det.




Övriga genrer av SiriS
Läst 295 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-22 10:23



Bookmark and Share


    Nicklas VIP
Det kommer att börja bubbla igen så småningom!
2009-09-22
  > Nästa text
< Föregående

SiriS
SiriS