Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tänkte lite på hur otroligt fega många av oss är. Ingen vågar göra fel, många vill helst inte ens synas. Vi kollar ner i marken när vi går förbi någon på stan. Känns som att vi måste stå upp för oss själva mer. Våga vara oss själva.


Vi måste enas

Vi måste enas

Förenas
Visa vart vi står

Inte följa alla regler
Våga snubbla när vi går

Våga vara med varandra
Bry oss om hur andra mår

Våga leva våra liv
Utan stora öppna sår








Fri vers av SiriS
Läst 293 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-09-22 10:57



Bookmark and Share


  Max Poisé VIP
Antalet konflikter skulle minskas dramatiskt!
2009-09-22
  > Nästa text
< Föregående

SiriS
SiriS