Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ännu en av de där vemodiga texterna. Kände för att skriva en text utan rim för en gångs skull.


Sorgen finns i honom

Han viskar vackra tankar
Jag andas in varenda mening

Orden fyller min hals
Som små korn av grus

Mina ögon exploderar
Kudden blir tung av tårar

Och jag kan inte andas mer
Av hans ord

Jag ramlar
Trots att jag redan ligger

Varför gör du ont i mig?
Han ler

Jag vänder mig ifrån honom
Blickar över det vita taket

Fantiserar om en himmel
Som inte finns




Fri vers av SiriS
Läst 263 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-02-01 14:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SiriS
SiriS