Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto på mina fyrfota vänner bongo och alba


MINA FYRFOTA VÄNNER

idag har träffat hundarna igen
glädjen var ömsesidig, det var
länge sedan vi träffats bara hundarna
och jag

glömt mig?

det hade dom inte gjort, alla ritualer
var detsamma, som sist jag var deras
dagmatte, efter att dom ätit sin lunch
satt dom där, stirrade på kylskåpet

jag frågade, är det morot ni vill ha?
det kändes som om dom förstod
precis vad jag sa, blickarna jag fick
var som om dom sa, det är klart att
vi ska ha en morot, det brukar vi ju
få när du är här

efter att ha varit ute en stund, stod
dom vid soffan, stirrade på min kasse
där jag alltid brukade ha ett äpple, och
det hade jag med idag också, ett äpple
som vi delade, mina fyrfota vänner
och jag

när det var dags att säga hej då, la dom
sig i sina korgar, vände bort blicken
ville inte se på mig, jag gav dom varsin
kram och lovade komma tillbaka snart




anits 4 april 2011




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 196 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-04-05 00:07



Bookmark and Share


  Anya VIP
Fin bild av dig och dina vänner.
2011-04-06

  Eva Helene VIP
Mysig samvaro med "dina" vackra hundar!
2011-04-05

  poetryGirl
djur är verkliga vänner
2011-04-05

  ULJO
Vilken underbar bild av vänskap mellan dig och hundarna du målar upp.
2011-04-05

    Bo Bjelvehammar
vilken kärlek och vilket samspel!!
2011-04-05

  aol
verkligen ett igenkännande fint möte
2011-04-05

    sajo
Vilket underbart möte med dina fyrfota vänner, men dom ser väldigt stora ut och snälla.
2011-04-05

  Bibbi VIP
Applåd!
2011-04-05
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP