Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Betraktelse 8

Varje dag
flödar orden
en oändlig ström av tankar
erfarenheter
möts, bryts
fram växer nya perspektiv

Nya sätt att se på världen
på livet
blir en följd av detta utbyte

Ord som berikar, berör och
stör

Dagligen är vi
delaktiga i denna
tanke och ordproduktion
genom interaktion

Ibland kan orden göra skillnad
trösta

Orden är också en ventil
när trycket är för högt
och vi behöver pysa

Upp till kamp för orden

AA




Fri vers av AA VIP
Läst 228 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-04-05 01:02



Bookmark and Share


  mare VIP
Bra, upp till kamp för orden !
2011-04-05

  Järnkatten
Absolut ska vi kämpa för orden..:)!
2011-04-05

  Ninananonia VIP
Det är ord ! :)
2011-04-05
  > Nästa text
< Föregående

AA VIP