Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nyplöjda fält

Doftar makrill
från svartfälten
när de vita fåglarna
från havet
kommer

för att tala
om att våren
har sprängt
isbojorna




Fri vers av Peter Olausson VIP
Läst 211 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-04-05 10:14



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fan, vad bra!
2011-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP