Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

CaféKaos

de trasiga dörrarna glödde i natten
stod på glänt och lockade in
de nedsövda själarna
innanför gjorde rummen plats
skapade ordning i kaoset
sopade rent borden
från aska och bensin
skakade åter liv
i de brinnande krediterna




Fri vers av Magnus Thorn
Läst 187 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-04-05 14:46



Bookmark and Share


  Mow Dean VIP
spännande metaforer
läser om igen flera gånger
tycker om din atmosfär
2011-05-17
  > Nästa text
< Föregående

Magnus Thorn
Magnus Thorn