Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto 31 mars 2011


DET SOM INGEN SER

mina värkande leder
musklerna som det kryper i
bränner, svider det gör ont
det är det som inte syns

det är svårt många gånger
att lyssna till orden vad du
ser pigg ut inte är du sjuk
du inbillar dig säkert

visst är det bra att kunna se
pigg ut men det är inte alltid
så lätt att jag ska behöva
försvara mig för sjukdomar
som inte syns

sista dagarna har värken
varit svår har haft svårt att
greppa om saker och det har
gjort att jag tappat mycket
på golvet

sop, dammsugare och en mopp
har ständigt kommit till användning
glaset från en ljusstake fick jag
tydligen inte riktigt upp från golvet

trampade i något vasst igår
det gjorde ont, väldigt ont
det var en glasbit en riktigt
vass rackare

jag fick bort glasbiten, den
hade fastnat i trampdynan
ett plåster på, sen var det
bara att sopa, skaka av mattan
och sen torka upp allt blod
som blev efter den olycksaliga
glasbiten




anits 5 april 2011









Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 224 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-04-05 20:36



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jesus ser.
2011-04-07

  ULJO
Men skrivandet kan hjälpa mot ångest och värk, åtmintone för en stund.
2011-04-07

  Anya VIP
Hoppas värken släpper snart.
2011-04-06

  poetryGirl
Bilden är väldigt fin
2011-04-06

  Eva Helene VIP
Så frustrerande - jag hoppas innerligt att din värk lindras!
2011-04-06

    ej medlem längre
besvärliga situationer att ta hand om, men du har tagit en väldigt fin bild på snösmältning och vatten...
2011-04-05

  Catharina Edin VIP
Ja, det finns mycket i en människa som kanske aldrig kommer till uttryck - då är det tur man har skrivandet.
2011-04-05
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP