Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"Room in Rome"


Lekar för vuxna


för de som har
ett starkt hjärta
som kan leka
utan smärta
kan kärlek vara
en typ av berusning
och hemligheter
livets tjusning




Fri vers av SeXara
Läst 1777 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2011-04-05 22:54



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fint !
2011-07-22

  Stjärnregn
Denna är precis så bra som det nånsin kan va! Bokmärks!
2011-05-17

  Mow Dean VIP
v a c k e r t
2011-04-10

  PPQ
wow du är så bra din utveckling är gudomlig
2011-04-06
  > Nästa text
< Föregående

SeXara
SeXara