Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Betraktelse 9

Utförsäljning
av samhällets gemensamma ägodelar
har mer blivit en lekstuga för
amatörer och lycksökare

Yta
och den proffsigaste
marknadsföringen
har blivit viktigare än innehållet

Valfrihet är ledordet
till vad
vad har blivit bättre i
privatiseringsvågen

Valfrihet
får inte bli ett egenvärde

Förlorarna i detta spel
är inte de starka
det är de grupper som inte kan göra
sina röster hörda
och den växer
för varje år

AA




Fri vers av AA VIP
Läst 274 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2011-04-06 00:03



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Sanningen,viktigaste ord.!
Tack!
2011-04-06

  Marja-Liisa Koski VIP
Instämmer!
ML
2011-04-06

  Mr Lindemann VIP
Kan bara vara med i texten och låta mig dras med av andemeningen som tar tag i mig
2011-04-06

  Carola Bouvin
Sant!
2011-04-06

    ej medlem längre
Välfångat!
Är det någon mer än jag som undrar vem "Marknaden", som äger våra liv, är?
2011-04-06

  Catharina Edin VIP
Kan bara hålla med, mycket bra skrivet.
2011-04-06
  > Nästa text
< Föregående

AA VIP