Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto maj 2009


LÄNGTAN

en längtan så stark inom mig
efter dig som precis som jag
älskar naturen stillheten
och tystnaden

där stigen i skogen skänker
lugn och ro långt bortom
staden och gators brus

tänk att en tidig vår morgon
sitta på bryggan
se ut över sjön
känna hur allt hör ihop

det är det som hör till livets goda
att få njuta av det som han skapat
för oss att få dela med varandra
vara rädda och värna om

min längtan är att finna dig
som vill dela den morgonen med mig
njuta av naturen
på bryggan
vid den gamla stugan
vid stigens slut




anits 6 april 2011











Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 205 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-04-07 00:16



Bookmark and Share


  Anya VIP
Fin längtan.
2011-04-08

  Larz Gustafsson VIP
Jag orkar inte ens höra folk på bussen tjattra.
2011-04-07

  Bibbi VIP
Må Din längtan bli uppfylld.
2011-04-07

  arja savela
Vackert skrivet om en längtan att ha någon kär och vid sin sida!
Önskar att din längtan går i uppfyllelse
2011-04-07

  poetryGirl
'läkande' ord....
2011-04-07

  ULJO
Härligt att du delar med dig av din längtan.... men du, plötsligt så står kärleken där på trappsteget.
2011-04-07

  Eva Helene VIP
Finstämt skriver du om din längtan!
2011-04-07
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP