Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
pekar mot osynlig läsare..


Hej du där!

Vem är du som läser här nu?

Jag har torka just nu men uppskattar uppmärksamheten iaf.

Du får gärna skriva en rad om varför du är här och vad det är som gör att du kommer tillbaka.

Om inte, välkommen ändå!




Fri vers av åkeojag
Läst 167 gånger
Publicerad 2011-04-07 00:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

åkeojag
åkeojag