Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


till Thomas Skrivaren




Trancedrömmar - hjärtat pulserar tystnaden föder ord

En trevande doft av gröna fågelrop
sprider sig på lätta dimmor
mot en bidande fond av aldrighet

Ur kommande dagars oskrivna protokoll
väller en gyllene chimär
av ännu ej tända begär
efter framtida alfabeten på tillväxt
med ännu oanade klanger
och ruvande etymologiska regnbågar

Avenboken med döva fjolårslöv
darrar utan knoppande ångest
över årstidens anade arvedel
vibrerande på vindens befallning
medan jetplanens svällande bomullsbordun
bryter av mot morogonmolnens blå toner

Närvaron fullbordar sin ständighet




Fri vers (Fri form) av Algotezza VIP
Läst 508 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-04-07 08:17



Bookmark and Share


  thyra
"Närvaron fullbordar sin ständighet"

En vacker rad att minnas!
2011-04-07
  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP