Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blomsterböjd


Det är bubblans kant som fascinerar
Den som ger fart ut ur den blå munnen
och för mig dit där de böjda girafferna
äter morgonljus med rosa rosetter

Kanske är jag galen?

Trivsamheten i ordet manifisteras i skratt
Bryggan är böjd av allt för många tårar
och jag fiskar hattar med en ko i en blå båt

Blomsterböjd







Fri vers (Fri form) av AgnesP
Läst 276 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-04-07 09:23



Bookmark and Share


  Aftonvännen
som vatten för torr lera
jag hör hemma hos girafferna känner jag
så lång vill jag vara - så stort ska mitt hjärta vara
2011-04-07

  Catharina Edin VIP
Wonderful!
2011-04-07

  Minkki VIP
visst är det galet med en kantig bubbla, jag tycker väldigt om din absurda text! Den kräver nog mycken omläsning före kommentaren, men det här är min spontana läsning..
2011-04-07
  > Nästa text
< Föregående

AgnesP
AgnesP