Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänk vad man kan sko(j)a till det!




Tredskodom i ett fall av svårartad skofetischism (träskor ej tillåtna i rättssalen)


Herr Domare,

Angående kallelsen från domstolen

Undertecknad kan av olika skäl
ej närvara under rättegångsförhandlingen:

Med dansskor
har jag språkliga hämskor

Och utsvävande svenskor
shoppar alltför många finskor

Kvinnor har skott sig på mig,
ty jag har ej blivit vid min läst

Numera håller jag mig till ett par buthanskor
som jag hittade på internet -
de har på mina sinnen en lugnande lukt

Jag lovar att i fortsättningen
hålla mig i skinnet (lädret?)


Högaktningsfult
/Gehenna




Fri vers (Modernistisk dikt) av Pitbullpudelns kärna
Läst 294 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-04-07 19:42



Bookmark and Share


  Lennart Bång
Du skriver sjukt bra! Talang eller hårt arbete eller båda två
2011-04-07
  > Nästa text
< Föregående

Pitbullpudelns kärna
Pitbullpudelns kärna