Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sjönyckels klicksång

 

 

river drömsegel

långa band

 

dunk dunk dunk

vävstol kammar garn

 

trasmatta

matta

flyg

 

läser vackert knutna mönster

fransar

målar

 

tårregn

 

faktiskt var det så

 

regntrumman ljöd i natten

 

svepte snömolnsvävar in i sömngivan

 

spann mig tråden av regngåva

vävde vävde sömmade

 

skrud av regn föll pärlande ned över

speglade mig i en droppe

 

dansade regndanser in i gryning

lyckligklingande fötter

 

ackompanjerade av regntrummas fingermjuka händan

 

hör och häpna

 

skruden

skruden flöt ut

och jag med den

 

jag är en sjö i skogen

ditt ansikte speglas i

 

sjönyckels klicksång




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 289 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-04-07 14:04



Bookmark and Share


  MoonCalled
Mycket vacker :D
2011-04-09

  Ninananonia VIP
Vackert!
2011-04-07

  Linda CH VIP
Vilken vacker sång sjungen på vattnets mjuka språk.
2011-04-07
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser