Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

slut dina vingar om din kära käre

 

 

slut dina vingar om din kära käre

din

älskade

 

visst är det fantastiskt ett ord

ett gemensamord för till kära käre

 

se

 

himmelskrona möta jordekrona

 

 

se

 

eldögon dansa i eld

 

eldagater

tigeröga

orange safirer

 

omsluter dina ögon

 

 se

 

eldögon dansa

 

i eld lever himmelselds jordevärman

 

slut dina vingar om din kära käre

din

älskade

 

visst är det fantastiskt ett ord

ett gemensamord för till kära käre

 

se

 

himmelskrona möta jordekrona

 




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 312 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-04-07 14:44



Bookmark and Share


  MoonCalled
En vacker saga träder fram. Helt underbar!
2011-04-09

  issac.a.m
Vackert
2011-04-07

  lisa"puzzle"svensson
en dikt att landa mjukt i och smaka på de vackra orden :)
2011-04-07

  Ninananonia VIP
Vackert
vackra vingar
omsluta
omslutande
i kärleken
2011-04-07
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser