Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tar du emot

i

den mörkaste av stunder

 

öppnar hon kvinnan

handblad

 

älskade

jag ljusar din natt med stjärnsafirer

 

mödosamt klättrade hon uppför bergets sida

utan skodon bara fötter

utan livlina

 

längtade hon

 

hon vänder ansikte in i sol

giv mig känslan av värme av ljushänder

visst måste det

i

ingenstans leva en

en

hand

vilken passar mig

visst finns en solstråle till min ömsinta handkorg

 

hyena släpper en fjäder

jag har sett mer smuts

fler nakna ben än många

dolkar i ryggar

slag

anfall

lism

jag har renat spåren

och har fnysts åt

rysts åt

det finns de ännu

vilka vill knäcka dina ben

sluka dig hel

allt för att nå dithän

de svankryggade

med fällda blickar

ihåliga

utrop

se fjädern

det är

det

enda

du behöver till

den rätta handen

 

ja

det undrar jag i en natt av alla dessa

då livet klingar ut

är det så

 

är det så

det undrar jag

att min längtan tas emot

svaras

 

och kanske är det så

 

jag sitter här

ser moder måne

skira pärlemorsvanar

seglar

kretsar

runt

 

och

 

det enda

den enda vilja jag innehar

är

 

att

 

vandra stigen

 

jag kastar mig ut

tar du

emot

 

svarar du

 

 

är dina ögons djup

 

till

 

tillit

 

 

för

 

tar du

emot

 




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 226 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2011-04-08 23:23



Bookmark and Share


  Ex¤animo
så är det...
2011-04-09

  Ninananonia VIP
Vackra tankar taga emot tar emottaga.
Fjäder :) Tack!
2011-04-09

  Night Soul Woman
Hej vännen, nu förstod jag att jag saknade din unika skrivartalang*:) tack för läsningen och *applåd* att ta emot med kärlekens kraft, är bättre, man kan bli sviken, förlora tilliten utan att sluta älska(men på ett annat sätt). Det är vad jag vet:) det är vad som håller mig upp.
2011-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser