Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lord

sakta rinner blodet genom mina ådror
behöver lugn just nu

vinden rena min tanke
elden min auara

spirit livet vänder om
dö inte i gryningen

jag har gått igenom
många väggar

ändå vibrera min kropp av kraft

lyfter ansiktet mot solen
sweet light give me more
wisdom

jag minns nu vad du sa
släpp ner ditt hår
och lev kvinna


attraherad av mitt " JA" till livet stiger ut i ljuset
öppnar dörren till den nya dagen










Fri vers av Elwania
Läst 566 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2011-04-09 08:01



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jjjjjjeeessss!! :-D
2011-04-23

  En strimma av guld
Frihet och styrka. Symbolisk att släppa ut håret får mig att känna en inre frihet. Fint skrivet.

"jag minns nu vad du sa
släpp ner ditt hår
och lev kvinna"
2011-04-21

  Ninananonia VIP
Ja ! Lev :)
2011-04-13

  Anna*
Men nyfunnen styrka på tröskeln till ett nytt liv! Härligt!
2011-04-12

  aol
starkt vackert livsbejakande
2011-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Elwania
Elwania