Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto 8 april 2011


LÖRDAG 9 APRIL 2011

jag hör hur det blåser när jag vaknar
det tjuter i köksfläkten

solen skiner
det kan jag se mellan persiennens springor
när jag lite senare ser ut genom fönstret
vajar det i trädens grenar

björken som är så stor och kraftfull
böjer sig oroväckande mot marken
som om den bockar och hälsar
god morgon

idag ska jag på utflykt
det ska bli både roligt
spännande och intressant
att besöka folkrörelsens arkiv
jag har aldrig varit där
trots att det ligger så nära

det blåser friska vindar
så en promenad lockar mig inte
så det passar bra
att följa med
och uppleva något nytt
och intressant
gamla böcker
väcker tankar
om livet
en gång för länge sedan



anits 9 april 2011




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 272 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-04-09 12:04



Bookmark and Share


  Anya VIP
Roligt med en utflykt!
2011-04-11

  aol
en fin bild till en fin text
2011-04-09

    Yarissa
Jag gillar oxå din fina bild!
2011-04-09

  Larz Gustafsson VIP
Det susar i säven.
Tack gode Gud för Gutenberg.
2011-04-09

  Eva Helene VIP
Så intressant det låter, skulle gärna följa med dig om det vore möjligt . . .
2011-04-09

  Bibbi VIP
Ha en riktigt bra dag!
2011-04-09
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP