Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett och annat



Drog till skogen
väl hemma kryper det fram
ett och annat




Bunden vers (Haiku) av Gunwale VIP
Läst 160 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-04-09 15:20



Bookmark and Share


  Gunnel Eriksson VIP
Underbar med sina dubbeltydigheter!
2011-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP