Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Himlen hade en prislapp

 

Himlen

var allt du gjorde med mig

som ingen annan gjort med dig

Himlen var allt jag gjorde med dig

som ingen annan gjort med mig

Priset för himlen blev dyrt

vi betalade med våra hjärtan

och du betalade ränta med din själ

 

Var det värt det kanske någon undrar

För din kärlek

var inget pris för högt för mig

men min kärlek

blev för dyr för dig




Fri vers av SeXara
Läst 289 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-04-10 08:58



Bookmark and Share


  Lennart Bång
Superfin dikt och slutet är fantastiskt vackert. Och sorgligt.
2011-04-10
  > Nästa text
< Föregående

SeXara
SeXara