Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som du ville vara Kvinna

 

Och så kom du
och du var
Kvinna

så som du alltid
velat vara
Kvinna

med en annan
Kvinna

Du smekte min
kropp med dina ögon
och du lekte med
mina vita pärlor
som slingrat sig
runt min kropp

och som kärleksfullt
ville trassla in sig i
dina gyllene lockar




Fri vers av SeXara
Läst 435 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-04-10 09:09



Bookmark and Share


  mjuk
Vackert beskrivet. Jag gillar teten mycket. Tummen upp :)
2011-04-10
  > Nästa text
< Föregående

SeXara
SeXara