Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jo, jag undrar....

Har du någonsin varit så ledsen att du inte ens orkar stå upp,
svalt smärta alldeles för länge tills du totalt brutit ihop innanför dörren.
Gömt dig bakom leenden,
trots att du är långt ifrån okej?
Gråtit tills huvudet känns som det ska sprängas.
Har du någonsin gjort något du ångrar så mycket att magen knyter sig varje gång du tänker på det,
något du ångrar så mycket så det gör ont långt inuti?
Har du någonsin sett dig i spegeln och långsamt pekat ut alla dina egna fel och brister,
bit efter bit,
önskat att du var någon annan?
Har du någonsin undrat om det någonsin kommer bli bra igen,
om du någon gång kan bli lycklig?
Iallfall bara få nudda lite på känslan..





Fri vers av Miss_jenny
Läst 335 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-04-10 19:53



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
väl anfört känslobespeglingar
2012-06-26

  filosofian
Nästan,speciellt det sista och det är inte kul.
2011-04-10
  > Nästa text
< Föregående

Miss_jenny
Miss_jenny