Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

visa mig vägen till ett nytt liv

Det är lätt att visa glädje,
lätt att visa att man mår bra..
Det är bara dom närmsta som ser hur falskheten finner sig i kroppen
Hur falskt leende man bär,
hur falskt man skrattar och ler mot världen.
Innerst inne vill man skrika,
fly från världen,
fly från alla och framför allt slippa dom ensamma kvällarna/nätterna.
Det gör ont att inte fler ser.
Det gör ont att man är så feg att inte våga berätta.
Jag hoppas att en dag, ska jag med kunna le och skratta från mitt hjärta.
Att sorgen endast finns kvar som ett ärr och tårarna bara finner sig vid era gravar.




Fri vers av Miss_jenny
Läst 291 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-06-18 01:08



Bookmark and Share


  F.
Den var tung.
2012-06-20

    thereisnotimeforus
Texten var fin. Men med en tragisk sanning.
2012-06-18

    thereisnotimeforus
Kan relatera till det du skriver.
Fint!
2012-06-18

  strandsatt
Hade du haft ett bättre namn så kanske.
2012-06-18

  strandsatt
Hade du haft ett bättre namn så kanske.
2012-06-18
  > Nästa text
< Föregående

Miss_jenny
Miss_jenny